+45 71 16 36 56 post@oversaetterne.dk Skæringvej 88, DK-8520 Lystrup Alle hverdage, 8:00 - 16:00

Post til tiden – en illusion?

I en tid, hvor alt skal gå hurtigere, og lean er blevet et centralt element i de fleste virksomheders supply line, er det et problem, at vi ikke længere kan regne med, at posten kommer frem? Det vil sige, den skal jo nok komme frem, men det er tilsyneladende helt tilfældigt hvornår!

Hos Oversætterne laver vi mange autoriserede oversættelser, som vi sender rundt i Danmark og resten af verden. Når vores kunder henvender sig, vil de typisk spørge, hvornår vi kan levere oversættelsen. Vi kan for eksempel garantere, at oversættelsen af en udskrift fra Erhvervsstyrelsen er klar til forsendelse samme dag, hvorefter den bliver overdraget til PostNord. Her opstår problemet så, PostNord leverer nemlig tilsyneladende posten, når det passer med deres bemanding, hvilket ikke ser ud til at hænge samme med de leveringstider, de lover.

Så vil den kvikke postmedarbejder sikkert bemærke, at hvis vi bare sender brevet som „QuickPost”, så er det fremme dagen efter……. men det er bare ikke tilfældet! En „kundeservice”-medarbejder hos PostNord oplyste, at de „prøvede” at få posten frem så hurtigt som muligt. Det vil i praksis sige, at de leveringstider, de oplyser på deres hjemmeside, i bedste fald er et optimistisk skøn, baseret på hvad de godt kunne tænke sig, at leveringstiden var.

Så vidt jeg kan forstå på vores kunder og vores leverandører, så er ingen af de breve, vi har sendt for nyligt, kommet frem til tiden. En af vores leverandører sendte for eksempel et „Quickbrev” den 1. september. Det kom først frem den 6. PostNord lover på deres hjemmeside levering „fra dag til dag”. Faktisk havde der den 6. september klokken 14 ikke været en postmedarbejder forbi i mindst de 3 forudgående hverdage.

Det er en gene i hverdagen for os, men det betyder også, at vi i dag tilsyneladende har kortere leveringstider på forsendelser fra udlandet end på forsendelser internt i Danmark!

Hvis du vil have din autoriserede oversættelse frem til en fast dato, så er du derfor desværre nødt til at sende den som anbefalet post eller med kurrer. Det er stadigvæk ikke en garanti for levering, men så er det i det mindste muligt at spore forsendelsen.

Få et tilbud